За нас

about

Добродојдовте во Бретекс печатница. Уште од самиот почеток во 1992 година се занимававме со изработка (печатње) на нашивни текстилни етикети. Погон од 40-тина м2 во 1992 година, денес прерасна во погон од 400 м2 со вработен професионален и квалификуван кадар.

Бретекс печатницата располага со одличен машински парк како за печатење на нашивни текстилни етикети така и за печатње во офсет техника.
Наша најголема желба е Вашите идеи да ги преточиме во реалност.

Со почит,
БРЕТЕКС печатница

ЕКО - БРЕТЕКС

eko
Еколошко друштво
„Вила Зора“ www.vilazora.org.mk

ул. Асном 17 (П.Ф. 165)
1400 Велес
Р. Македонија