Офсет печатење

ofsetСо употребата на современи машини го зголемивме и асортиманот на нашите производи (книжни етикети, самолепливи етикети, декларации, флаери, фотокартони, каталози, обрасци итн.).

Како наша специјалност од печатените производи со гордост можеме да ги издвоиме книжните и самолепливите етикети кои може да бидат изработени на најразлични материјали со најнеобични форми.
Печатените производи ги изработуваме брзо, квалитетно и по прифатливи цени.

Испораката ја вршиме лично или по пошта.

ЕКО - БРЕТЕКС

eko
Еколошко друштво
„Вила Зора“ www.vilazora.org.mk

ул. Асном 17 (П.Ф. 165)
1400 Велес
Р. Македонија