Дополнителни услуги

Покрај нашите примарни производи и услуги нудиме и широк асортиман на дополнителни услуги.

  • Печатење на големи формати
  • Печатење на ПВЦ
  • Печатење на церада
  • Изработка на беџови
  • Сито печат
  • Пластифицирање
  • Укоричување со спирала
  • Нумерирање
  • Штанцање
  • Биговање

ЕКО - БРЕТЕКС

eko
Еколошко друштво
„Вила Зора“ www.vilazora.org.mk

ул. Асном 17 (П.Ф. 165)
1400 Велес
Р. Македонија