Дизајн и идејни решенија

dizajn-resenijaДолгогодишната работа и нашето искуство од областа на графичкиот дизајн, несебично им го нудиме на сите наши клиенти при изработка на идејни решенија или во форма на совет односно стручно мислење.

Доколку имате потреба и желба, а немате време, дозволете ни да Ви изработиме предлог дизајн на лого, етикета, флаер, постер, каталог амбалажа...


Дизајнот на етикета или амбалажа директно придонесува
за подобар пласман на производот.

ЕКО - БРЕТЕКС

eko
Еколошко друштво
„Вила Зора“ www.vilazora.org.mk

ул. Асном 17 (П.Ф. 165)
1400 Велес
Р. Македонија