Производи и услуги

Располагаме со широк спектар на производи и услуги. Како готов производ нудиме изработка на нашивни текстилни етикети и величински броеви кои се наменети за текстилната индустрија.

Oд офсет техника нудиме изработка на книжни етикети, самолепливи етикети, декларации, флаери, фотокартони, каталози, обрасци, фина амбалажа и други кои покрај текстилната наоѓаат примена и во сите останати индустрии.

Исто така можме да понудиме изработка на дизајн и идејни решенија за логоа, етикети, флаери, каталозии ...

Како дополнителни услуги нудиме печатење на големи формати,печатење на ПВЦ, печатење на церада, изработка на беџови, сито печат, пластифицирање, укоричување со спирала, нумерирање, штанцање, биговање и друго.

ЕКО - БРЕТЕКС

eko
Еколошко друштво
„Вила Зора“ www.vilazora.org.mk

ул. Асном 17 (П.Ф. 165)
1400 Велес
Р. Македонија